Garanti

Byg Garanti

Reel Byg ApS er omfattet af Byg Garanti – og det er med i prisen.

Skulle du mod forventning blive utilfreds med det arbejde, du har fået udført, bliver du glad for at have valgt en håndværker, som er medlem af Dansk Byggeri. Så er arbejdet nemlig dækket af Byg Garanti i hele 5 år efter arbejdets afslutning – for helt op til 100.000 kr. inkl. moms.

Byg Garanti

  • Koster ikke ekstra
  • Dækker arbejde udført for private kunder på deres private bolig
  • Er din garanti for, at skader, fejl eller mangler udbedres hurtigst muligt
  • Gælder i 5 år efter arbejdets afslutning
  • Dækker til 100.000 kr. inkl. moms

Læs mere på www.byggaranti.dk

Tjekliste og håndbog
På byggaranti.dk kan du også læse eller downloade “Byggeriets Servicekoncept”, som er en håndbog udarbejdet i samarbejde med Forbrugerrådet. Håndbogen hjælper dig til den bedste byggeproces og det bedste resultat.

På www.byggaranti.dk kan du under vedtægter se, hvad Byg Garantiordningen dækker.

Dansk Byggeri

Hos Reel Byg ApS er vi medlem af Dansk Byggeri. Vi har derigennem adgang til danmarks største byggefaglige fællesskab hvor vi bl.a. har mulighed for at holde os opdateret på ny viden for erhvervet.

Kreditvurdering

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Vision

Reel Bygs vision er at være den troværdige og professionelle samarbejdspartner, som tilbyder den bedste bygherreservice, før, under og efter byggeprocessen.

Kvalitetssikring

Kvalitetssikring af Reel Bygs ydelser udføres i overensstemmelse med By- og Boligministeriets bekendtgørelse nr. 169 af 15. marts 2004 om kvalitetssikring af byggearbejder.

Arbejdsmiljø

Reel Byg håndhæver strengt faste og klare aftaler overfor underentreprenører og leverandører om daglig oprydning samt sikkerhed og sundhed på byggepladserne.

Forsikringer

Reel Byg har tegnet arbejdsskade- samt erhvervs- og produktansvarsforsikring hos Byggeriets forsikringsselskab.